WIE ZIJN WE?

INVE BELGIË NV, gevestigd in Baasrode, was een van de eerste dochterondernemingen van de INVE groep, opgericht in het midden van de jaren tachtig. Sinds februari 2009 staat INVE België via een management buy-out echter op eigen benen. INVE BELGIË richt zich tot de Belgische en Nederlandse veevoedersector. INVE BELGIË biedt onder meer biggen(pre-)starters, concentraten, premixen, additieven en een aantal nutritionele ingrediënten aan. Al deze producten kenmerken zich als nutritioneel hoogwaardige specialiteiten aangepast aan de specifieke noden van de klant. Meer informatie over onze producten vindt u op de pagina onze producten.

Onderzoek en ontwikkeling

INVE BELGIË beschikt voor onderzoek en ontwikkeling over een eigen R&D team. Bovendien werkt INVE BELGIË nauw samen met verschillende onderzoeksinstellingen en universiteiten voor de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten. INVE BELGIË beschikt ook over verschillende proefbedrijven waar nieuwe ontwikkelingen kunnen uitgetest worden onder praktijkomstandigheden. Op deze wijze kan INVE BELGIË de klant ook steeds adviseren inzake de recentste evoluties in de veevoedersector. Meer informatie over de proeven die INVE BELGIË uitvoert vindt u op de pagina dierproeven.

Service

INVE BELGIË beperkt zich echter niet enkel tot het leveren van deze producten maar biedt de klant ook een verregaande service aan : van nutritioneel advies, veterinaire ondersteuning, analyses van grondstoffen en voeders tot advies inzake milieuregelgeving. INVE BELGIË NV beschikt dan ook over een enthousiast team van ingenieurs en dierenartsen die over zeer veel kennis en ervaring beschikken.